tjöckis

Strax taggar jag till skolan för en matte lektion..
Andra gången jag har på mig min depalma jacka, kan bero på att jag ser ut som en riktig tjöckis i den hähä.

puss anyway




God natt

Nu tänkte jag borsta gaddarna och lägga mig. Har färgat håret mörkare, men det blev lite föör mörkt men äsch, I will rock it!
God nattis!


Tjejmiddag

Hejsan alla! Har haft liten bloggpaus som ni kanske märkt.
Idag har jag först varit och gjort mina naglar med Frida sen åkte jag hemmåt. Hoppade in i duschen och fixade mig och drog på tjejmiddag hos Terese, vilket var mycket trevligt. Senare kom det mer människor och jag drig vid halv tolv tiden. Är så sjukt trött, har bara sovit i tre timmar i natt. Ska lägga mig strax, puss

ASAP

Nu vare riktigt länge sen jag skrev, typ tre dar, hehe.
Har gjort en massa saker, bla. tattoo, nails, osv osv.
Återkommer ASAP

PASS

Tjenixen! Har haft så sjukt pissig dag och nu ska jag träna lite på dansen här hemma sen plugga hela kvällen.............................. Jag passar på allt idag.

Changed plans

Om ni gissade på tattoo nedan så hade ni rätt, men tyvärr hade han inte tid att klämma in mig :( väldigt synd för jag var taggad på lite pain, hähä.
yeye, no big deal, jag har ändå simning på gympan på onsdag, och det är ju inte så bra om man är nygaddad.
Men den är helt planerad så snart så! :) Längtar!!!
Sitter förövrigt och kollar på Svenska Hollywood fruar och datar lite i pauserna.
Imorn är jag ledig, förutom utvecklingssamtal i 20 min, sen blire dans och plugg :D

Äckelväder

Hallå i ovädret! Det är äckligt kallt och blött ute..... inte kul!
Hade riktigt nice dag idag! Love it!
Ikväll ska jag göra en sak, om snubben har tid att "klämma in mig", jag hoppas hoppas hoppas. Men det är inte säkert som sagt. Kan ni gissa vad??
Meddelar senare hur det blir.. Pyss

smile at the world and the world will smile back at you

Helloo!
Whats crackin'?? Blev inge kista för min del, har börjar tvätta kläder samt städa mitt rum, nu väntar jag på att golvet ska torka, har svabbat det, eller vad det nu heter.
Hur som helst, ikväll har jag planerat in en pyssla-om-mig-kväll med Teen mom på högvarv och pedikyr och facemask. Kista försvinner inte direkt :P

Imorn händer ev. en rolig sak, weey! :D
Kommande veckan verkar nice, förutom prov oså, men det känns bra ändå! Ska plugga lite ikväll också, iaf försöka.
Nu har nog rummet torkat, så ska lägga tillbaka mattan. Pyss!


Mitt munsår har äntligen gått "sönder" och börjat läka. Finally alltså!


Farsdag!

God dagens! :)

Jag har inte gjort särskilt mycket hittils, kollat lite på teen mom och käkat frukost. Det är farsdag 2day, och jag vill säga grattis till världens bästa pappi! Love uu!
Anyways, jag vill till kista!! Jag har inte särskilt mycket plugg idag så jag skulle hinna en sväng i kista. Vill kolla runt lite. Ska försöka få med mig någon!

Bleess!


sweet eighteen

Idag har jag inte gjort ett smack. Helt död har jag varit och kollar tv/film.
Nu blire andra bullar, ska på 18 år partaj istället :)
Ska börja kolla ut vad jag ska ha på mig osv, sen kirra mig
det är alldeles i my area så det är skönt, då kan man köra på skinnpaj utan att dö av köld.

Nu ska jag fortsätta pumpa musik och njuta av livet, blir lite hiphop/rnb för ovanlighetens skull så jag blir TAGGAD! :D fast jag är ganska taggad ändå, men anyways...

Den här är faktist riktigt good! :)

Movietime

Mjao!
Whats poppinnn??
Den hära dagen har gått riktigt fort alltså, helt chockad. Snart är klockan halv tio liksom :O Jaja, tills vidare tänkte jag kolla på film med mami och sådär mys :) Blir Harry Potter HAHA! (nu är nog cecilia stolt, hihi) men jag är sugen att se den nya som kommer i veckan eller när det nu är så jag måste ju se dem jag inte sett innan såklart!
Om jag taggar nånstans på kvällen får jag se om jag pallar. Nu är jag filmtaggad iallafall. Feel free to join!


Inte ofta folk ser mig i uppsatt hår, men jag har faktist alltid håret uppsatt när jag är hemma, så skönare än att ha håret utsläpt flygandes i fejjan.. Inte riktigt, hehe men jag tycker det är mer relaxmode, så det blir alltid uppsatt sekunden jag kommer hem. Fast jag gillar inte att ha håret såhär, så detta är nog första och sista gången ni ser det om ni inte skulle stöta på mig irl när jag håller mig inom my area, då är det ok att ha uppsatt :P




headache

Tjena lena! och alla andra..
idag har varit en nice dag, men nu håller mitt huvud på att sprängas av huvudvärk!
Yeye, jag har inga plans direkt, kanske ska träffa Josef senare på kvällen men det är inte säkert. Hur som haver så är jag hungrig så jag tänkte laga middag. yes yes!


Studybreak

Pjuuuh, nu är min hemskrivning nästan helt klar! Känns riktigt skönt faktist. Tar en pluggpaus och fortsätter efter Kenza&Tyra show, pauser är viktigt från pluggandet, annars blir allt en stor grötig röra och man behöver vila hjärnan ett tag. Så pluggar jag bäst, om jag kör allt på en gång brukar jag oftast när jag få tillbaka arbetet mötas av massa slarvfel och ibland konstigt formulerade meningar.

Ja, det här har varit pretty much min kväll, och jag klagar faktist inte, det har inte varit suuper tråkigt, men det var segt att starta eftersom uppgiften var så flummig.. Yeye!

Nu tänkte jag kolla lite bloggar :D puss


Härlig dag

Hola hola!

Idag har varit en helt wonderful day faktist, och det är väldigt ovanligt på torsdagar, då detta är också veckans längsta dag. Går i skolan till kvart i fem, men fick sluta tidigare idag :D Näjs!, dock var det ändå typ halv fem men det är alltid något!


Jag ska sätta igång och plugga nu, sen ikväll blire lite Kenza&Tyra show och bara massa plugg..
Tack och lov så är det fredag imorn, kunde inte komma lägligare!

 


Going mad

Nu har jag suttit och letat fakta, skrivit skrivit suddat skrivit osv osv. Ändå har jag inte fått färdigt ett skit, jag tycker att hela uppgiften är FETT FLUMMIG och man fattar liksom inte hur man ska formulera sig/hitta fakta. Hittar ju inget typ!
Har sån lust att kasta min data i väggen, men då kan jag ju iof inte göra uppgiften heller... yeyeee, ska fortsätta dö lite här!

Osminkad och trött, så jag kluddrade ansiktet for your own sake!

ångestdag

visst är det underbart med munsår??!?!? Jätte trevligt med en kliande svullen blåsa på läppen. Love it!

Anyways, dagen i sig har gått ganska fort, men jag har haft så mycket ångest över en massa saker.... shit maan! pallar inte trycket, haha.
Jag har som sagt en riktig ångest dag och ska plugga och fortsätta ha ångest, alla dagar kan inte vara på topp, right? vi får höras när det är bättre, typ imorn.


Terror

Hola!
Sitter hemma hos faster med två terrorister till hundar och inväntar DH, weey :D
Jag åkte till dansen helt frusen med iskalla fötter och var utanför när jag upptäckte att jag var där över en timme för tidigt, det kändes riktigt surt och eftersom jag inte skulle klarat av kölden i en timme så åkte jag hit direkt istället. För öva på dansen hemma till nästa vecka istället. Jag hade helt ärligt dött där ute!
jaha jaha... Imorn äre skola som vanligt, sen blir det plugg för hela slanten..

Pyss

Määc

Hello Sverigaa (nån mer än jag som hatar den dära äckliga räven som säger så? haha)

Jag sitter hos min kusin just nu, åkte hit efter skolan för mormor lagade lunch här så jag slapp laga nånting själv. Har försökt passa på att ta några snygga cambilder eftersom han har en mac, men jag fastnar verkligen inte på bild idag alltså.. Yeye, jag tänkte börja röra mig hemmåt, ta ut hunden och kirra lite innan jag ska till dansen. Efter dansen ska jag direkt till min faster och slagga där :) Så vi hörs väl ikväll eller imorn :D puss

Massage, någon?

Hejsan finisar!
Imorse vaknade jag med en vad jag tror inflammerad nacke. Har så himla ont när jag rör på mig, så jag hoppas att någon kan massera mig lite senare ;) Så sjukt ont!
Planerna för idag är väl att vila lite nu, är jätte trött, så jag piggnar till eftersom jag måste plugga senare och träna lite på magdansen, skulle övat under veckan eftersom det var lov även från dansen, men jag har bara skjutit på det hela tiden så nu får jag ta tag i det iallafall.. Sen äre ju också Svenska Hollywood Fruar, wiho!

Vi hörs lite senare, pyss!

Valpfeber

Halloj!
Jag har haft en riktigt bra söndag faktist! Har hängt med min faster och hundarna hela dagen, kollat tv och massa annat :) fick massa smink och lite annat gojjs. Alltså valpen!!!!! DÖR VARJE GÅNG JAG SER DEN!! Så himla gullig!
Hon är så himla liten, och på bilderna ser hon så stor ut fast hon egentligen är så mycket mindre, jag blev så chockad eftersom jag bara hade sett en bild på henne tidigare och hon är så mycket mindre än vad hon är på bilderna.
Escobar ser också så stor ut fast han är egentligen också en super liten pitbull ungefär lite högre än till knäna på längden ,så kameran gör att dom ser större ut. Här kommer lite pics iallafall!

   
   

Övertröött

Good morning! Min mamma väckte mig vid nio för att fråga mig en sak och jag har varit vaken sen dess. Har sovit typ tre timmar i natt så jag känner mig typ övertrött, ni vet så man är typ hype och pigg men gäspar hela tiden och ögonlocken är helt tunga. Men jag antar att det är bra så jag kanske lyckas somna tidigt inatt med tanke på att det är skola imorn...
anywaaayy, min faster har blivit jätte sjuk i natt så jag ska åka till henne och rasta Escobar på en liten längre promenad och en ta ut lilla valpen som hon fick igår, så söööööt! Visar bilder sen :D

ska käka något och sen åka, puss


Sista dagen

Good morning people!
Jag har precis fixat mig och ska åka till jakan med min mami och min faster, blir lite fika och kolla runt, mys!
Vi hörs lite senare. Sista dagen som man kan göra något för sen börjar skolan... Trist, men man får väl göra det bästa utav situationen istället!
Puss

hmmm

Kom just ut ur duschen och tänkte börja kirra mig. Det är något på g, frågan är om man pallar.. hmm.. aja, ska kirra mig nu som sagt, puss


Friday

Fredag och lovet börjar lida mot sitt slut.. Tråkigt!
Donno whats crackin' 2day, men ska iallafall gå om ca 40 minuter och hämta min sis från fritids.
Anyways, ska läsa lite bloggar och piggna till. Är helt seg idag..


Torsdag

Hejsan finisar (som förövrigt är feeett tysta!)
jag har haft en riktigt chill dag faktist, bara degat för det mesta, städat lite i rummet, städat heeela garderoben. Det är typ det i stora drag, har träffat Marie, Camilla och Linda nu på kvällen och chillat med dem, kollat lite på PH och sådär bara :)

Nu tänkte jag sminka av mig höll jag på säga men kom på att jag inte har smink idag, skööönt, så jag ska bara borsta gaddarna sen nörda mig vid datan ett tag, kolla på Kenza&Tyra show och sen läsa lite innan läggdags.

Planerna för morgondagen är: none!
Borde kanske plugga, men de pallar jag inte med alltså. Vill göra nånting, men vette sjutton vad. Jaja, det ser vi imorron.
Bless

Morgon

God morgon!
Jag har varit vaken i ca en timme och käkat lite och kollat lite på tv. Nu tänkte jag storstäda min garderob, den är katastrofal och hittar inga kläder för allt ligger huller om buller.
Lateroo!


Hemma från bion

Damn vilken film. Jag sket nog ner mig ett x antal gånger. Fastän jag blundade och höll för öronen. Dom som känner mig fo'real vet att jag HATAR HATAR HATAR skräck filmer och liknande, och har hittils undvikit alla skräckfilmer som kommit i min väg och verkligen vägrat kolla, så jag vette sjutton vad som flög i mig när jag ville se SAW 3f'ckingD! Jag ångrade mig såfort jag satte mig i stolen och filmen började. Jag hatar sånt här alltså, varför utsätter jag mig för detta. Jag har inte sett nån av de andra filmerna, men för denna har jag inga ord för, vet inte ens om jag tycker den var bra eller dålig. Men en sak är säker, aldrig mera skräckfilmer! Vet inte ens om Saw är en thriller eller skräckis men jag är också väldigt känslig, såå.. ni får väl döma själva helt enkelt.

Nu ska jag försöka läsa lite sen sova, typ.. om jag kan.
Bless!


innan jag åkte helt omedveten om vad om komma skall. Shit man, hade jag vetat så hade jag inte sett så glad ut.


Hello kitty

Kolla mitt fina hello kitty skal till min iphone! Jag verkligen älskar hello kitty, så sött!
Fick hem det idag :D

puss på mitt fina skal!

Cupcakes

Hola guapas!
Jag har varit en Bree från DH och gjort ljuvligt goda cupcakes. Första gången jag bakade såna, men absolut inte den sista. Det är helt sjukt vad gott! yummie!

Ikväll blire bio, så jag tänkte börja fixa mig nu :)
pyss


kladdkakamuffins med polka/choklad frosting!


Travie

God morgon finisar!
Jag har varit vaken sen ca halv tio, vaknade av att min hund att utanför dörren och skällde. Jäkla hund ibland alltså!
Nu tänkte jag äta frukost och fortsätta pumpa lite travie mccoy, en av de snyggaste killarna i världen!


Plugg motivation

Idag har jag tagit det chill heela dagen lång, så imorn hoppas jag på lite mer liv, iallafall komma utanför huset haha. Okej, detta låter helt sjukt men jag tänkte sätta igång och plugga. Har riktigt mycket att göra, bla. en hemskrivning, två böcker som ska vara färdig lästa och två prov som väntar inom de två närmsta veckorna efter lovet, så jag har ganska mycket att få gjort, så jag passar på när jag har motivationen, eftersom det inte är ofta.
Hemskrivningen fattar jag inte ett skit av men ska försöka mig på den iallafall..

Sitter förövrigt och planerar nästa tatto :D excited, blir en ganska small one!
Säger inget än, puss


En mycket snygg man med mycket snygga tatueringar

donno whats crackin'

Hejsan,
ledsen att det varit dött på updatefronten. Har haft ett väldigt livat lov och inte suttit särskilt mycket vid datan faktist, kollat bara lite facebook och sådär, inget mer.
anywaaaayyyyy, jag tänkte chilla lite, möta min faster sen, sen vet jag inte vad som crackin'..

PussN


gammal bild, sitter på padres data så var tvungen att ta en bild från arkivet :)

RSS 2.0