Nails

Hej finisar!
Har precis varit och gjort mina nails, blev asfina, lägger upp bilder sen!
Igår hände de massa grejer, pallar inte skriva ner, men jag hade en helt kulig fredag iallafall :D

Jag håller på dör av hunger så jag ska säga att mamma ska laga middag nu! dööör!
Ikväll är planerna fortfarande osäkra, men vi ser hur allt slutar. Pussss

Hoppas inte att jag håller på bli sjuk!

Har lock i mitt ena öra och har haft det till och från hela dagen, sen gör det ont också.. Bajs, vill inte bli sjuk nu till lovet helleeer! :(

Hur som haver, dagen har varit ganska långsam, men min sista lektion var inställd, så jag fick sluta tidigare iallafall, inget att klaga på!

Mitt matte prov som skulle ha varit imorn blev framflyttat till fredagen efter lovet, inget klagomål här heller ;)
Nu ska jag äta, duscha och chilla sen sova. Jag är för trött idag alltså!
PussN

Inget pluggande iallafall...

Blev inte så mycket pluggande hörrni ;)
Åkte med min faster och mamma till ikea där det blev lite rundvandrig och sedan till ica maxi. Köpte lite godis för elva kronor eftersom det var sånt bra pris, och en mascara har jag köpt, var verkligen in need av en för min var helt slut.. Glömde köpa nytt comviq och jag är typ utan kontakt med omvärlden, inte kul lars olof, inte kul!

Nu ska jag hjälpa mamma bära upp tvätt från tvättis sen duscha. Det är jag också in need av!

Hoppas ni har haft en lika mysdag som jag haft :)


Provet avklarat!

Hejsan svejsan!
Jag är på riktigt bra humör, provet gick asbra och min hand fick skrivkramp hela tiden!
Nu återstår det att se om det gick så bra som det kändes.. Hehe..

Känts bara allmänt good idag, ikväll blir det mer plugg och bara ta't lugnt. Jag ska duscha efter middagen och bara chilla sen, är så galet trött idag alltså! Snart är det loooov! Jag behöver verkligen det.

Hörs sen puss

Dance like nobody's watching

Dansen idag var skiiiit svår, men lika kul som vanligt! när jag står framför speglarna och musiken smattrar ur högtalarna så glömmer man allt annat. Jag verkligen älskar dansen och jag är så glad att jag tog tummen ur röven och började, om jag är bra eller inte är oväsentligt, jag tycker bara det är så kul!

Sen jag kom hem har jag pluggat inför mitt prov imorn, och har hittat en skitbra studieteknik, jag har läst på tåget påväg hem från dansen och sen har jag berättat det för pappa. På det sättet omformulerar jag faktan till mina egna ord och det är lättare att komma ihåg, ett tips till er andra!
Skolan dödar mig verkligen och jag är så sjukt stressad, men man får kämpa på helt enkelt, sen om man klarar det eller ej så vet man oavsett att man försökt!

Blir ingen mer bloggning idag tyvärr, har för mycket plugg att göra, men ska ta en paus nu för DH och då kommer jag twittra förmodligen, har börjat köra på heltid, skitskoj jöh! twitter.com/yasminejansson - stay tuned ya know!

Hörs imorn igen puss puss!


Gammal bild!


Thats life

Idag har varit en sunkig dag, tjaffs hit och dit och massa shit bara, det är löst hur som haver, men har ont i huvudet och är hungrig, ja vad säger man? Thats liiiiiiife (Baijie tuneeeee)
Ska äta, sen tagga till för dansen anyways, pöss.

HAHA jag ser riktigt sur ut. Men aja, jag ä' gla'


headache

Har riktigt jobbig huvudvärk, men jag ä' gla ändåå!

Jag tänkte ta mig en ipren, ladda lite med plugg och sen köra stenhårt på det fram tills nio, då de är SHF, wey!
Eller jag tar nog en dusch först, då blir jag riktigt pluggtaggad *host host*

Kisses!



damp-cheyen

Hola amigos!
Hur mår ni idag? själv mår jag utmärkt! Riktigt goood faktist!
Det har varit en funny day, började dagen med två lektioner och sen hade vi studiebesök inne i EU huset, där det var en utställning, eftersom agneta sa att vi skulle helst komma blandade tider så inte en hel klass kom samtidigt så gick jag, Emelie och Frida och käkade på donken. Eller Frida höll oss sällskap eftersom hon åt i skolan. Jag ville INTE äta det som serverades, det stod på menyn: Ryssland korvgryta.
Bläk, gillar inte körv. inte mycket iallafall.

Sen var vi på utställningen, svarade på frågor och drog hem. Hemvägen var nog roligast, haha, fotade hela tågresan med Emelies systemkamera. Jag säger bara en sak. KATASTROF. hahahah, jag kan inte handskas med kameror asså!
Jag tog en skiiit häftig bild (enligt mig) så den kanske kommer upp om Emelie tillåter det höhö.

Yeye, här ligger jag i min säng och bara dotar, ni missar väl inte SHF ikväll? wihoo premiär.
Juste min fina halsduk är på bild också, snyg va? VAVAVAVA?? hej jag har damp.

Föresten, vilken ful mössa du har! det är den iiiintee, *prrrf*
okej nu dampar jag loss, bara dom som sett madicken parodin fattar, men aja.
till andra seriösa grejor, jag har börjat twittra lite halvt. Eller jag har skrivit typ tre gånger, men om folk skulle börja följa mig så skulle jag nog köra på bättre. Så vad säger ni?
twitter.com/yasminejansson
READ OR DIE


piss

Riktigt pissig dag alltså, regn och rusk och bara PMS-humör. Så äckligt sur bara, vill begrava mig i min filt och sen vakna glad. Men ska vara vaken ett tag till.
Det enda som känns bra är min finfina halsduk som jag köpte igår, inte ens mina nya skor har gjort mig glad, kan ni fatta??? Men det kan vara för att jag blev typ hetsad och köpa dom fast jag inte var big fan av dom. Tror dom åker tillbaka asså.

Ska kolla lite bloggar och sen kolla The hills osv, fast jag redan sett hela säsongen. Assååååå. Vill bara kasta datan i väggen för jag är så pissarg.

Ajde, hoppas ni inte är lite tjuriga som jag idag.


Badda than dem

AAA, sitter och pumpar riktigt nice musik med spectacular och är allmänt på hypemode. Festligt hörrni!

Jag sitter och kikar bloggar/facebook och funtar lite på vad som poppin 2day...hmmm
Min dag har iallafall varit väldigt chill, kallt på morgonen bara, tror ingen har missat snön som kom, men typ är borta nu iallafall.. yea man!

Vi hörs lite senare hur som haver!
Bless

Torsdag kväll

Hola guapas!

Sen jag skrev sist så har jag både hunnit laga middag (kastat in köttbullar och pommes frites i ugnen!) och startat med min spanska läxa. Är typ klar med den första och sen har jag lite glosor också, som jag ska plugga på ikväll när jag ligger nerbäddad i min säng :)

Hmm.. Vad nu då, jag tänkte faktist chilla lite till, planera lite things, och plugga lite till, kolla KenzaTyra Show, duscha och sen lägga mig/plugga.

Jag har ångest över min matte, jag fattar verkligen nada av ekvationsystem och allt sånt dära... Har prov nästa vecka också, vilket känns "kul".
MEN nu ska vi tänka såhär va, om matten går dåligt så är inte det hela världen. Det går bra för mig i andra ämnen, som spanska t.ex!
Vissa saker är man bra på, andra mindre bra på. Thats life!
Efter lovet så ska jag sluta lata mig och satsa stenhårt på alla ämnen, och verkligen plugga plugga plugga fram tills jul. Så får det bli :D

Yeye, imorn är det fredag, och det kunde inte kännas bättre just nu. HEEELG!

No excuses

Hejsan finisar!

Tyvärr har jag inte bloggat särskilt flitigt de senaste dagarna, jag har pysslat med annat och inte pallat blogga helt enkelt. Inga ursäkter ;)
Sist jag skrev så var det tisdag och då var jag på dans och därefter blev jag upphämtad av min faster för käk i kista, de var riktigt gott! Chicken tikka masala, hur det nu stavas, riiiiktigt gott. Fast det kändes som jag svek Freddys kebab haha, jag får typ skuldkänslor om jag inte äter där, hähä. Men deras kebab är världsklass asså, så jag ger lite smygreklam så jämnar det ut sig ;)

Efter käket så shoppade vi, köpte en oversize/magkort stickad tröja (har på mig den på bilderna nedan!) och två stickade tröjor och ett halsband (har också på mig den på bilderna)
Sen blev jag hemskjutsad av min faster lagom till DH, så jag hann iallafall :D

Igår fyllde min syster 16 barre. Grätz till henne!
Jag och hon tatuerade oss igår, likadana tatueringar också. Ni får kanske bilder sen om jag orkar ta, den sitter på ryggen så det är värsta processen att fota, höhö!
Sen idag har det varit vanlig skoldag, mycket chill sådan :)

Borde egentligen plugga idag, men jag är lite shoppingsugen asså, hmmm. får se vad som händer!


Lite cam-bilder, hehe. Hör inget, ser inget, säger inget
  


busy busy

Hola hola!
Bloggade aldrig igår, men jag var busy all day typ :)
Idag har jag efter skolan först dans och efter dansen hämtar min faster upp mig så skulle vi dra till stan ev. se bio och sånt dära :) Mys!
Kanske missar DH, men det får jag lösa på något sätt!

Vet inte när vi hörs, förmodligen senare ikväll :) med pics, puss

Städsöndag

Hejsan Hoppsan! :)

Idag har jag städat bara och pumpat musik sen jag vaknade. Ska till kista ikväll, och lämna tillbaka en tröja och köpa en sminkborste, min är helt borta, ingen aning om vart den kan ha försvunnit..

Jag har varit bara så glad idag och allting går med mig, så härligt när det är så right? ;)
Ikväll är det The hills och The city, hoppas jag inte missar det, men det löser sig annars.

Yeye, pussssss

Satc

Guten nach mina vänner!

Jag har haft en super trevlig kväll med my dear friend Josefin, haha. SATC marathon med cheese ballz, lite sura flaskor och sura nappar och cola. Mycket good shiet. Åkte till henne vid tio typ sen köpte vi allt gojjsi och sen gick vi till henne, tog ett tåget hem och nu sitter jag här och freakin' freeziiiiin..
Iskallt att gå hem på natten i minusgrader. Inte kul, Lars olof, inte kul!

Nu ska jag väl trötta ut mig tills jag somnar. Puss

Lördag

Hola guapas!

Hur mår ni? :)
Im all good!

Igår chillade jag med Haggan, Camel och Saara. Saara och Camel skulle festa i jakan, men det blev typ inte av (om dom inte drog när jag stack hem), men vi satt och spelade Bejeweld på min iphone istället som nördar, haha!

Idag vaknade jag helt utvilad, glad och allmänt på "rätt sida" haha!
Det är en mycket fin dad 2day, undrar vad som händer. Har inga som helst planer än så länge :)

Puss

Globaldag

Idag har jag haft globaldag, det menas att alla i globallinjerna har en dag tillsammans som en kommité har hittat på massa aktiviteter till och att alla tar med mat och fika till ett "buffé-bord"
Jag tog med mig två grillade kycklingar och potatissallad, gött! :)
Sen ska man vara "utklädd" till något i en världsdel, vi tvåor hade asien, så jag var utklädd till iranier, haha. Då hade jag bara kastat en sjal runt huvudet, och sen lagt lite kajal vid ögonen, eftersom dem brukar ha så fint med kajal oså.
jag gillar inte att man blir tvingad att vara utklädd, men eftersom jag bara hade en sjal runt huvudet vilket jag brukar ha ibland, så var det ganska ok.

Ja vi gjorde frågesporter och massa annat, en del roligt, en del tråkigt. Så kan det bli!
Maten var iallafall gaaalet god! Fick groov matkoma asså haha.
Juste min grupp kom trea i poängjakt och frågesport så vi fick godisbilar, gött! :)

Yeye, nu ska jag äta bilar!


Kirree

Hejsan svejsan!
Hemma från kista, var hemma för ca en timme sen faktist. Min mamma och syster hängde också med till Kirre. Min faster och Sonja kom och hämtade oss vid halv åtta och sen for vi till rusta för mami skulle köpa ett par tapeter där som hon sett, efter tapetshopping så åkte vi till kista och sprang i butikerna och sen fikade.
Jag kom hem med en blus från bikbok och en kofta från gina, bilder får ni se en annan dag

Ska duscha nu sen sova, good nightyyy!


Im good

Halloj! :)

Har varit en bra dag today, så gla' för det ;)
Känner mig on top of the world bara, Im good.

Har tagit bort mitt smink, så ska sminka om mig innan det blir kista för kvälls-fika med faster och förhoppningsvis lite shopping, hoppas dem har tröjan som jag letat efter!


Nice day

Hejsan alla!
Fin dag idag :)
Är på mycket bra humör, för det känns som saker äntligen börjar hända och jag börjat ta tag i grejer! Känns riktigt awesome, och mina planer är awesome.
Skolan flyter på allt är all good, faktist.

Jag tänkte käka lite mellis innan dansen, jag ska gå om 1 och ½ timme, och har redan bytt om så nu kan jag bara chilla.

Pössen!


Seasons come and go, but i will never change

Hola guapas!
Whats poppiiin???
Jag haar gal1 ont i huvudet, men annars är jag fine. Har varit i tvättis hela dagen med Camel och Haggan, alltid trevligt med sällis, speciellt av sina favoriter :D
Har några maskiner som ska hängas upp också så efter detta inlägget ska jag ner igen.
Sen blir det The hills och The city såklart, kanske med brudarna, annars ska jag kolla ensam.
Ikväll ska jag chillnani, läsa på min eng bok och kolla Gossip Girl, har andra och tredje säsongen, så jag är på g asså :D

Pussen!


All good

God morgon! :D
Längesen jag vaknade så hära sent, nuförtiden sen skolrutinerna kommit in så vaknar jag nästan alltid senast tolv. Inte mig emot iallafall.. Just idag har jag vaknat upp jätte glad, ingen stress över något, bara helt glad asså. Dessa dagar mår man bäst. Jag längtar så mycket tills min ena faster ska flytta tillbaka =) Hon kommer nångång denna månad, och det ska bli så kul att få träffa lillkusinen Nikko igen också!

Igår var en jätte trevlig kväll med Marie, Camel, Linda och Carro, hos Robin&Carro. Vi chillade, och Carro och Linda kirrade sig för utgång under tiden och vi pumpade musik och spelade "ölspelet" eller vad det hette och sen tog jag och Camel tåget hem så vi var hemma till ett.

Anyways, idag skulle jag fika med faster Nadja i stan, och därefter vet jag inte vad som händer, but im all good!


Universitetet

Goder afton!
Idag har jag varit på universitetet hela dagen vilket var intressant. Lyssnade på tre föreläsningar och den sista var mest intressant, den handlade om sotpartiklar och regn över Södra Asien.
Något jag störde mig grovt på var att vissa av personerna från min klass/skola kommer inklampandes mitt i föreläsningen utan respekt. Är man sen så går man inte in mitt i en föreläsning!
Samma en i min klass sitter i mitten av salen och sover, helt respektlöst! Jag stör mig grovt på sånt, gå inte alls om du ska ligga och slagga eller sätt dig långt bak och sov diskret iallafall, där du inte syns.

Jag har ett stort No prov imorn, så jag ska plugga en massa.
Pöss!

Tillbaka!

Jag tänkte börja blogga här igen, men även på dubbel bloggen med marie igen. Den funkar väl lite halvdann haha :P
Men dubbla bloggar är alltid good shit :)

Idag har varit en fett suuuugig dag. Har varit på riktigt kefft humör och jätte irriterad hela tiden! Men nu mår jag bättre. Började morgonen med att möta upp Camel Haggan och Linda och åkte sällis till skolan med dem, sen hade jag dans på idrotten vilket var kul, efter det har jag haft en jätte lång rast och sen hade jag Engelska och Religionkunskap A. Även om det bara var två lektioner så kändes det så sjukt drygt.
Sen jag kom hem har jag bara chillat och duschat, och efter maten ska jag plugga och käka B&J glass som jag köpt. Vardagslyx ;)

Är så galet trött, har fått något "sömnproblem" eller nåt, vaknar mitt i natten och kan inte somna om och är helt galet pigg. Så här har varje natt sett ut hittils.

Yes yes, så ser det ut just nu.
Imorn är det inte skola för mig, eller jo, men inte i min skola, utan i universitetet för vi ska gå på olika föreläsningar och anteckna osv osv.
Antar att det är mer chill iallafall.

Nu ska jag kolla på tv och invänta middagen, peace my peeps! :)


RSS 2.0