Dubblebubble

Nu har vi äntligen tagit tag i skiten och skapat en blogg, men jag behåller denna ifall min och haggans bloggkarriär blir kortvarig, och slänger nog in lite inlägg här då och då. Forstätt läsa våran blogg, den kommer bli mycket eeehruuuligt :)

YASMINEMARIE.BLOGG.SE

Hemma från orienteringen

God eftermiddag readers!
Orienteringen blev lyckad, klarade alla kontroller galant och jag och Malin gick inte vilse, haha ;)
När jag kom hem så käkade jag och kollade på Stomp the yard 2 Homecoming, helt ok faktist.

Haha måste bara skriva det här, eftersom jag däckade med blött hår igår så vaknade jag upp med att håret hade grov volym mitt på skallen och jag såg ut som Frankensteins fru hahah. Resten av håret var platt, men det uppe stod upp så huvudet blev liksom fyrkantigt, hahaha ni skulle ha sett. Gissa vem som stog med plattången hela morgonen hahah.



Jag är lite halvt död just nu så jag ska bara relaxa all day long I think. Imorn äre fredaag :D

 


Orientering

Kom precis ut ur duschen och tänkte borsta mitt hår och sen lägga mig och läsa :) Det är resten av min kväll innan jag ska sova. Imorn äre orientering i skolan, drygt -.-


miniatyr bild från förra orienteringen, som var faktist helt lyckad :)


Bromma blocks

Halloj! Har haft en väldigt nice skoldag och en allmänt chillig dag :)
Åkte med min faster, hennes kompis, mami och syrran till det nya köpcentret i Bromma lite snabbt (en timme kvar till stängningstid var det då typ) och sprang runt lite.
Köpte lite ringar från hm :)
Dålig webcam bild, men det får duga, sen har jackan jag beställde också kommit, men bild på den får ni imorron för nu har jag pronto pronto att skriva färdigt en skoluppgift som ska skickas in idag 23.59 (haha) så jag måste börja nu. Puss!


Home

Halloj! hemma från kylan, eller har varit hemma i va en timme nu, men aja :)
Dansen var så kul, fast det är så svårt fortfarande, men det blir bättre!
Nu tänkte jag käka, duscha, plugga och om jag hinner se film.
Puss

M.F.R

Hola guapas!

Idag har varit en helt chill dag faktist :) igår däckade jag typ nio-halv tio i min säng innan jag hann plugga matte så ni kan nog gissa hur provet gick idag :( sög, men whattevva, jag och Emelojsan skapade en klubb : Math For Retards, haha.
Efter provet fick man gå så jag slutade vid tjugo över ett, och mina päron hämtade mig i stationen så åkte vi till Svea där jag käka kebab tallrik, mums!
Sen blev jag hemskjutsad och mina päron åkte till affären. Jaa.. har en timme på mig innan jag ska röra mig mot dansen, så jag tänkte relaxa och byta om tills dess :)

Latero!

Shoppingdag

Idag har jag både irl shoppat och nätshoppat.. Har beställt en jacka till vintern och den kommer om några dagar så ni får se den då, sen åkte jag med min mami och syster och shoppade. Lämnade tillbaka den stickade koftan och paljett tröjan för jag var så osäker på dom, men jag kom hem med ett par nya fresh converse och ett par fejk uggs. Nice att ha som slit och släng. Har ett par riktiga men använder dom knappt, men dom är som buffalo bills asså haha :P



Tog bilden när jag väntade i provrummet på min syster. ska bli skönt att slänga dom dära äckliga "vita" conversen :P fast ska spara dom tills torsdag för torsdag har jag orientering och vill inte ta några av mina andra som är i nice skick.


Good day

Korta och snabba skoldagar är alltid nice! ;) har haft tre lektioner, var hemma vid halv två ungefär, skönt!
Nu tänkte jag bara chilla innan resten av kvällen ägnas åt plugg. Usch matte prov suger!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft iallafall :D


Kvällsredo

Har varit ute med Marie och Camilla och snackat om en massa saker, tänker inte skriva här.

Anyways, kom hem just från lillan, där jag köpte comviq kompis, och jag och syrran köpte lite coke, chirre och en glass till padre. Men jag är inte sugen på chips :( Haha, alla andra får väl äta istället.

Tänkte tvätta bort mitt smink och börja förbereda mig för kvällen, typ duscha och sådär, har plockat fram kläder till morgondan så det blir inte panic at the disco på morgonen. Yep yep.. Thats about it.

Hörs imorn, good night!

Tänkte köra på den här nya tröjan imorn, med vit linne till, vill inte gå med magtröja till skolan :P

Shopping

Kom hem med lite göjjsi från kista. Det var för övrigt väldigt nice nytt h&m där, riktigt snyggt, bra utbud och välsorterat!

En grå stickad mys kofta med rosa hjärtan på
Paljett tröja i leopard mönstrat
Magtröja collegetyg i leopard mönstrat
Dem delade ut det nya chic numret, och jag haffa två stycken, näjs :)

Höstsol

Har städat mitt rum, kollat på Ice Age 3 med lillasyster och sen kollat på ett nytt avsnitt av Jersey Shore. Trävlans!
Ska kirra mig snart, sen kommer faster och hämtar mig och mami så taggar vi till Kista. Nice price!
Det är riktigt fint väder ute, soligt och höstigt. Mys!



Nightmare

Halloj!
Vaknade för en timme sen dödsskraj av en mardröm. Kunde inte somna om så nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på tv :)
Ska städa lite idag och sen försöka släpa med mig morsan till Kista.
Ikväll blire såklart tv och sen lite plugg. Har prov på tisdag. Det suger verkligen!

Lördag

Halloj! Sitter och kollar på Famous crime scene om mordet på Biggie. Tungt alltså!
Annars har jag haft en riktigt nice dag. Bara chill all day :)

Har suttit barnvakt åt Aleco med Haggan och Camel, sen kom Saara också nu på kvällen. Vi har bla sjungit Sing star, det var as kul! Skit längesen man körde det. Sen har jag Camel och Aleco haft massagetåg, hahaha. Neeerds!

Yeye, ska fortsätta kolla, sen slaggalainen. Håller på däcka när som!

Lördag morgon

God morning! Här ligger jag astrött och skarrig. Ska ta ut hunden sen hoppa in i duschen. Efter det tänkte jag sätta en ägg-och olivolja inpackning i håret, medans jag kirrar mamis hår eftersom hon ska på partey hos  Carica :)
Igår var en helt ok kväll med brudsen + nåra. Var helt död så jag vart helt plötsligt otaggad.
Yep yep, donno riktigt vad som händer idag alltså :)
Chillipillii!


Dryg dag

Idag har varit en feeett dryg dag, förutom på no:n som var ganska okej (ovanligtvis) men det var väl mest kul för jag och Mallan stojjade och hade oss :)
Slutade en kvart tidigare än vad jag skulle idag, så det var iallafall bra, fast halv fem känns ändå inte okej asså.
Eftersom det är alltid äckellunch så hade jag inte ätit ett skit på hela dagen och det kändes som jag skulle svimma påväg hem, men jag klarade mig iaf, tur det!

Väntar på käk sen ska jag till haggan och kamelen, trävlans!


suddig No bild haha


Suddiga iphone bilder...

...från bio-kvällen, haha




Till Marie och Camilla

Haha, hittade den! :)

Mystisdag

Home från dansen, det var så kuul! Hoppas att det börjar fler jöh! vill inte gå själv :P fast de gör ändå inge, funkar iaf.
Sen jag kom hem har jag hunnit snacka i tele med min faster, duscha, mötit Camel och Haggan och chillat hemma hos Marie :) Mys!
Jag och haggan planerar att kirra blogg tsm, vet inte om camel också vill delta???
Men när den är klar så får ni veta det :)

Nu ska jag läsa lite på min eng. bok som jag måste ha läst minst 50 sidor fram tills iövermorgon så tänkte läsa en del nu iaf :)

Pussen!

Mot dansen!

Hejsan svejsan!
Sitter hemma och har ätit lite mellis, och ska strax byta om och så, sen drar jag mot dansen! :)
Puss!


Disney filmer

Jag fryser och är suuper trött. Har legat och kollat nytt avsnitt av Jersey Shore och nu tänkte jag kolla på Ringaren i Notre dame och därefter Skönheten och odjuret. Det var år och dar sen jag såg en Disney film, och dem är så himla bra!

besviken!

Hejsan svejsan!
Förmodligen ingen som missat det hemska som skedde igår. Vad sjutton tänkte Sverige med? Jag är feeett besviken på svenska folket och att det här har inträffat, kan jag faktist inte förstå. Vi har ett rasistiskt parti i riksdagen och jag stödjer inte detta nånstans. Hela det här valet har varit en stor besvikelse, jag citerar Kenza "vi krya människor får fortsätta hålla tummarna för att vi aldrig blir svårt sjuka eller råkar ut för en olycka som hindrar oss från att kunna arbeta och att tjäna pengar."
Det här är verkligen förväl av mitt vackra Sverige som förändras till något negativt. Jag vill inte bo kvar här, och när jag är done med skolan då sticker jag. Jag tänker inte ta del av detta!
Vare fler än jag som bar helsvart idag? Jag köpte en jätte fin kofta igår (visar bilder sen) men eftersom det blev som de blev så tar jag på mig den imorn, idag är det sorgens dag.
Jag är så otroligt arg och besviken idag!

Idag slutade jag tidigt, 11.05 och det var iallafall skönt!
Ska kolla på filmer oså, hoppas ni mår bra idag, trots allt som händer. ♥


hemliiiigt

Den här helgen har varit riktigt rolig :) HAHAHAHA igår säger jag bara. Inget mer om det. Helgen får stanna hemlig. Pallar inte skriva ändå
Jag har bara chillat och städat mitt rum hela dagen. Pumpat lite mjusiccc och varit ute med Marie och Camilla några vändor med hunden, och tog sällskap med dom + saara till bussen också.
Idag tänker jag inte plugga. Hela förra veckan var insane så idag tänker jag pausa lite från allt. Kolla lite på Jersey shore, lite The hills och The city, kanske lite VMA. Senare kanske möta crewet lite snabbt :)
¨
Peace my peeps

Salt

Whats pooooppin pimpiin?? :)
Jag kom nyss hem från bion, Salt var riktigt grym!
Bra gjord, bra handling, mycket action men ändå inte svår att hänga med i. Verkar som filmen är grovt underskattad för det var väldigt lite människor i salongen, och det var ändå i sergel.. och vi satt längst bak ensamma på raden. HAHA, men det var nice!

Hur som haver, jag tänkte kolla ut kläder för morgon dagen, checka när jag börjar oså, sen sova big time!

Peace my peeps!

Angelina rockar som blondie alltså!


Biomys <3

God eftermiddag kära läsare!
Har precis skickat in en uppgift till min lärare så nu har det lättats från mina axlar :)
Ikväll firar vi med brudsen, BIOMYS ALL IN! :D
Ska byta om till något bekvämt, piffa till mig lite sen ska vi åka.

PussN!
(ska försöka fota lite också :D)

Chillipilliii

Hello hello baby!

Hemma från en chill skoldag, och nu väntar plugginationnnn. Skulle egentligen på bio med haggan camel och mayby saara, men allt blev så hastigt så vi skjuter upp det till imorn eller helgen eller så :) Hur som haver, missar inte Skånefruar iallafall, haha!

Ska get right on it now, pussen!

Onsdag morgon

God morning sunshines!
Vaknade för ett litet tag sen och ska käka frulle nu, sen börja kirra mig. Ska köra på röd-rutiga skjortan från gina som jag hade på mig i fredags.. Har bara två lektioner och den är ganska chill :)

Ni anar inte vilken träningsvärk jag har, mest i låren, men magen också.. Låren känns som dom är spända hela tiden..

Yeye, idag måste jag plugga.. Grovt plugga, har debatt imorn plus inviduell uppgift om miljöpartiets sjukvård plus engelska läxor.. :(

Puss

Sovdags

Har kollat färdigt på filmen nu. Den var riktigt tung och satt man inte med gråten i halsen så hade man gåshud iallafall. Så vackert! Man gör verkligen allt för de man älskar! Jag säger inte att det är rätt att ta till fel åtgärder, men jag säger att det är mänskligt. Om ni inte såg den eller inte har sett den, shame on you! Do that!
Väldigt bra gjord för att vara gjord 2002! Ofta brukar filmerna vara ganska "b" om man kollar bakåt i tiden, men denna var grym!

Mina plans nu är att slagga, inte för att jag ska upp tidigt eller så hehe. Har sovmorgon för första lektionen är inställd, så jag börjar 12.35, galet nice huh?

Godnatt XO

f*ck thaa wooorld

Idag har det varit en riktig F'ck tha world dag!
Ångest på grov nivå. Därför har jag inte mkt att säga..
Jag var och dansade idag och fy vad kuuuul. Längtar tills jag får in det mer och blir duktigare, men shit vilken träningsvärk jag kommer ha i armarna och låren. Ska stretcha efter det hära inlägget :)

Imorse tänkte jag på en film som jag minns är jätte bra, men såg den för jääätte längesen, jag var kanske 10 år eller något sånt, liten alltså, jag kunde verkligen inte komma ihåg vad den hette och inte vilka skådespelarna var, minns bara att det var en sann historia, om en pappa som vars son blev dödssjuk och var i behov av ett hjärta men eftersom dom var fattiga så hade dom ingen försäkring/inte råd eller något sånt så han tog en sjukhus som gisslan osv osv, vill inte avslöja för mycket men jag tänkte att jag ville verkligen se den, och vad tror ni jag ser när jag öppnar metro påväg hem från dansen?? DEN FILMEN!! FATTA ÖDET! den kommer idag på tv6 klockan nio, så om ni har tid kolla på den! Som sagt var det längesen jag såg den men jag minns att den var bra iallafall :)
Dessutom är huvudskådespelaren Denzel Washington. DO I NEED TO SAY MORE?



allt utom...

Den här kvällen har jag hunnit med allt förutom att plugga... Hehe, har läst bloggar, målat naglarna, duschat, varit ute på promenad med hundarna me haggan och saara, grinat åt en tio minuters lång soldiers-homecoming-surprise-mix.
Det var helt enkelt inte meningen att jag ska plugga idag tror jag ;)
Hur som haver, det jag ändå tänkte plugga ligger jag före i så jag kan plugga det imorn efter dansen istället, så it's all good :)

Jag gäspar och har mig nu (la mig sent gick upp tidigt) så jag tänkte göra mig sängklar och sen data lite innan sovdags!
Pussis!


Pink lady

Ligger här med mina nymålade rosa naglar och mjukisar, mys! :)
Ska äta nu sen blire plugg all in!


Regnar över sthlm idag

Vilket väder alltså! Det har nog regnat konstant under hela dagen alltså!
Kom hem såg ut som en dränkt katt :( fast det spelar ingen roll egentligen, hellre hemmåt än mot skolan iallafall hehe.
Hur som haver så tänkte jag ta någon mellis och hoppas att regnet går över för jag ska ta ut hunden, och sedan tänkte jag chilla low innan det är plugg som gäller.

Längtar tills imorn, då äre dans.. :) Ska bli så kul!
Yeye, peace my peeps

Bullbak och städning

Nu har jag städat mitt rum och sprungit fram och tillbaka i tvättstugan hela dagen. Marie har hängt med och hållt mig sällskap också, men nu har hon gått hem..
Nu är det bara några maskiner kvar och bäddning av min säng sen är jag helt klar. Min mormor gör bulldeg så vi ska baka bullar senare :D

The hills och the city snart, missa inte! ;)♥

Relax weekend

God kväller!
Har bara chillat hela dagen vilket har resulterat i att jag inte haft något speciellt att blogga om. Umgåtts med min kära familj, vi var ute och käkade lunch ihop sen köpte jag nya bas leggins till samlingen hehe. Har så mycket svarta bastights men eftersom det är de jag använder dagligen så blire mycket av det :)
Jag köpte också ny data sladd så nu funkar äntligen min laptop igen ♥
Efter vi käkat och kollat runt lite så åkte vi till ica maxi och alla storhandlade, jag gick mest runt och pratade i tele och plockade lite godis tills alla var klara.

Sen när jag kom hem så kollade jag lite på tv innan jag träffade Haggan. Kollade på hennes nya rum som nästan är färdigt, riktigt fint! :)


Jag har bara chillat de senaste helgerna, vet ej om jag håller på gå in i nån höstdepp-period, men jag ska göra allt i min makt för att undvika det! Har fått nog av depressioner alltså, det kommer och går hela tiden. Men the main reason att jag tagit det så lugnt de senaste helgerna, vad jag vet, beror på skolan. Så sjukt mycket plugg vilket ger stress. Har liksom varit slutkörd så man vill bara ta de lugnt..

okej nu ska jag sluta där, börjar spåna vidare på såna där tråkiga saker, haha!

Nu tänkte jag surfa runt lite bara och ladda för morgondagen, som kommer bestå av tvättning/städning/plugg och såklart tv (the hills och the city)

Love ♥

Today im rockin' this outfit


tarres, indiska
 transparent linne, gina
 rutig skjorta, gina


Partyfriday

Hejsan hoppsan lillebror!
Idag har det varit en mycket chill dag, allt har flytit på och det har inte varit särskilt kämpigt :)

Ikväll blire förmodligen parteey, så ska hoppa in i duschen snart :)



Smarterchild

Har suttit och pluggat en massa och poff vad fort tiden gick. redan tolv?!?!
Ajde, ska slagga nu, pussis!


vet inte varför harry potter ärret kom med, men det ger en lite smartare look antar jag ;)

Sidecut

Söta Josefine i min klass har skaffat sidecut.. Blir så sugen igen! Var heeelt inne på att skaffa förr, men jag vågar inte asså. Men hon döljde den i två dagar innan så kan funka, men ändå. Fint på henne iallafall :)


Hemma från en lång skoldag!

Hejsan finisar!
Hann inte blogga imorse, och jag slutade kvart i fem, så kom hem för ett litet tag sen. Har inte haft tid att blogga i skolan heller tyvärr :(

Ikväll har jag massa plugg, men jag ska försöka kasta in lite inlägg iallafall.

Just nu sitter jag vid min pappas data, så har inga bilder, men sen kommer lite pics iaf!

Pappa jobbar sent så det blir jag, mami och syrrorna som ska ha myskväll med tacos och sånt.
Yeye, imorn är det F-R-E-D-A-G! Love it!

google bild på tacos ;)

Sofi's mode

Nu ska jag bläddra i Sofi's mode och därefter äta mannagrynsgröt och kolla på Skånefruar med mami.
Myskväll!


Today im rockin' (chillin') this outfit

Den här mysoufiten körde jag på idag.
Kofta, tarres, linne och tygväska. Allt från h&m förutom koftan som är från gina :)


sjukan går aldrig över

Tjillevippen!

Sitter här och beklagar mig, känner mig så otroligt okry som man kan bli. Huvudet och nacken värker och allt är bajs.

Resten av kvällen blire chill framför skånefruar och annat tv-kul! När jag kom hem från skolan så gjorde jag färdigt min läxa jag hade, så everything is done!
Chillade ett tag med haggan och camel ute, men det var kallt och har så ont så gick in igen.
Ska ta ipren och värmekudden och sen bara chillnani!
Hoppas ni hare bättre iaf! XO

Skola

God morgon läsare! :)
Idag blire skola, näsan rinner men jag kan inte missa mer.

Ska gå om en kvart så ska börja sätta på mig skorna osv.
Hejdå!


Not a good morning

God morgon!

Önskar att jag också hade en god morgon, men icke sa nicke. Blev jätte sjuk under natten igen -.- jag som trodde jag var på bättringsvägen :( hade sett så fram emot dansen idag, men det är ju dans nästa vecka också..

Idag ska jag kolla på avatar och vila bara..
Latero!


Guten nach

Imorn blire skola iallafall, dock fortfarande sjuk, men blir inte friskare av att bara sitta hemma, tvärtom! Gör man saker och aktiverar sig så känner man sig inte lika sjuk iaf.
Imorn äre dans också! :D wiho!
Ska lägga mig och spela på mobilen nu, sen sova :) good night!

Lite outfits från förra veckan.

Har lagt in bilder från mobilen till datan så tänkte att jag kunde slänga in lite outfit bilder jag tagit förre veckan.




Flashy nails!

Brukade syssla med nailart och sånt förr, typ med lösnaglar och hela kittet. Hade en nice samlig förut med grymma stuffs, men nu är de mesta slut och det var längesen jag gjorde något kreativt föruom att måla bara.

Idag hade jag ju grymt mycket tid så jag satte mig och pysslade, fast bara på mina egna naglar och resultatet blev en $, en blingad nagel, en LA-sign, ett poker hjärta och ett poker klöver.
Blev halvt nöjd men det duger iaf:

The karate kid

Sitter i min mysdress och väntar på att maten ska bli klar.
Håller på att kolla på The karate kid, men pausade den för jag håller på dö av hunger!

Ikväll ser nog dagen bara ut såhär tyvärr.
Imorn blire skola, längtar typ.. Man blir så grovt uttråkad av att vara hemma.


sick fortfarande

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Sorry!
Har varit så sjuk och inte orkat göra nånting annat än att äta godis och kolla på o.c ;)

Är hemma idag igen och planerar att kolla på film/serier och bara chilla. Känner mig sjukt dålig, men det går nog över snart iaf!

Sickkk

God morgon!
Jag är hemma idag från skolan för jag fick den sjukan som går nu, alla har den så vet inte vem som smittat mig, kan vara haggan eller mami :P
Hur som haver, eftersom jag var reaally good med pluggandet igår så har jag ingenting att göra idag, så jag tänkte mig avkoppling med O.C och massa te och honung, och ja, vi utgår från det.

Något jag hatar är att bli sjuk, då är man hellre i skolan än att vara sjuk på riktigt. Jag har lock för öronen, ont i halsen, hostig, snorig näsa och kli i gommen(?)

Inte kul lars-olof inte kul!


All in

Sjukt seg och långsam dag, men har fortfarande mycket plugg idag att göra, därför blir det väldigt glest idag, förmodligen dyker något inlägg upp iallafall.

Nu blire all in på plugg. Peace!

En helt bra dag

Hejsan hoppsan lillebror!

Idag har jag varit på riktigt bra humör och varit super glad :) Mer sånna här dagar tack!
Efter skolan så träffade jag sjuklingen Marie ett tag och nu har jag planerat in lite plugg och O.C tittande. Kan inte slita mig ifrån det alltså. Så bra!

Tänkte bara läsa lite bloggar och måla mina naglar först.. Hur har eran dag varit??

Gammal bild från våren, hittade typ inga andra på mamis data och camen knasade sig, så det blev old pic istället :)


RSS 2.0